EDDHST

Clicant sobre el link podeu veure l’acta constitutiva de l’Espai per la defensa dels Drets Humans i Socials de Terrassa.

acta-constitutiva-espai

la-torre

Entitats creen un Espai de defensa dels drets humans i socials de Terrassa

Aquest dimecres, a la seu de la FAVT, tindrà lloc la presentació del pla de treball d’una plataforma que s’ha constituït amb l’objectiu d’evitar i prevenir situacions d’indefensió ciutadana

La Torre | 09/11/2015 a les 19:02h

Arxivat a: Societatdrets socialsEspai de defensa dels drets humans i socials de TerrassaFAVTdrets humans

Aquesta notícia es va publicar originalment el 09/11/2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

La seu de la FAVT, representants d’entitats cíviques de la ciutat amb l’interès comú de la defensa dels drets de totes les persones es van reunir amb la intenció de constituir un espai ciutadà adequat per aquesta finalitat. Les associacions participants van ser la Federació d’Associació de Veïns de Terrassa (FAVT), Associació de veïns Font de l’Espardenyera, Associació de veïns Les Carbonelles, Associació de veïns La Cogullada, Síndicatura Municipal de Greuges de Terrassa, Observatori Drets Socials de Terrassa (ODS), Comunitat Musulmana Terrassa (CMT), Associació Cultural Musulmana (ACM), Xarxa de Solidaritat Popular Terrassa (XSPT), Associació Espai Democràtic Intercultural (AEDI), Asociación de Inmigrantes Sin Fronteras (AISF), Unitat Contra el Feixisme i el Racisme de Terrassa (UCFRT), Prou Barreres (PB), i la Plataforma Defensa Sanitat Pública de Terrassa (PDSPT).

Alguns dels principals acords als quals es va arribar van ser la Constitució de “l’Espai per la Defensa dels Drets Humans i Socials de Terrassa” amb l’objectiu de defensar els drets humans i socials a la ciutat de Terrassa i els seus habitants, fent accions per evitar la seva vulneració i resolent situacions en què es puguin haver vulnerat. Les condicions d’admissió de les entitats es basen en la seva conformitat amb la “Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans de la Ciutat” i el treball en equip a desenvolupar s’ha de fonamentar en els següents valors: Transversalitat, Cooperació, Solidaritat i Participació.

Aquest dimecres, tindrà lloc a les set del vespre a la mateixa seu de la FAVT una nova reunió per presentar un primer Pla de Treball.